• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΝΕΑ & ΠΑΛΙΑ

Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 17:49

Σεμινάριο: Πλέξη Μπριός

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Η Μπριός είναι δημοφιλής πλέξη στις χώρες της Βόρειας Ευρώπης εδώ και πολλές δεκαετίες, τα τελευταία χρόνια όμως έχει αρχίσει να γίνεται γνωστή και σε πολλές ακόμα χώρες όπως και στην Ελλάδα.
Με την Μπριός εκτός από αφράτα ζεστά πλεκτά, σκούφους, κασκόλ, πουλόβερ, μπορείς να φτιάξεις ευφάνταστες εσάρπες με διχρωμίες και σχέδια χρησιμοποιώντας μόνο αυξήσεις και μειώσεις. Στο Plekontas.gr έχουμε φροντίσει να συγκεντρώσουμε αρκετή πληροφορία που μπορείς να την βρεις εδώ, αν όμως θες να δεις αρκετά από αυτά στην πράξη, τότε σε περιμένουμε στο επερχόμενο σεμινάριο μας!

Τον Μάρτιο ξεκινάει το σεμινάριο για την πιο αγαπημένη πλέξη αυτής της ιστοσελίδας, την Μπριός

Την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 στις 19:00 θα γίνει η πρώτη συνάντηση, έλα να γνωριστούμε, να δούμε τον χώρο και να μιλήσουμε για πλέξιμο και μπριός, έπειτα μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στο σεμινάριο αυτό. 

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ;
Το σεμινάριο λαμβάνει χώρα στο Iokastis art Ιοκάστης 65 & Ιωαννίνων 135 στον Κολωνό (στάση μετρό Σεπόλια) σε 4 δίωρες συναντήσεις. Για δήλωση συμμετοχής ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειάζεσαι επικοινωνείς στο 2111826048 ή μέσω e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερες πληροφορίες στο iokasti.art

Διαβάστηκε 2698 φορές

Το E-shop μας

Σου έχουμε μια ερώτηση

Εσύ γιατί πλέκεις;

Ακολούθησε μας

Οδηγίες χρήσης

Ένας οδηγός για το Plekontas.gr

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.
Παρακαλούμε να διαβάσετε τις Πολιτικές απορρήτου του site μας καθώς και τους όρους και προϋποθέσεις