• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 00:00

Ένα λάστιχο για το κρύο - Half Brioche Stitch

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(13 ψήφοι)
Ένα λάστιχο για το κρύο - Half Brioche Stitch Ένα λάστιχο για το κρύο - Half Brioche Stitch

Με αυτή τη τεχνική επιτυγχάνεται ένα παχύ και αφράτο λάστιχο που σας κρατάει ζεστούς στις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα. Το αποτέλεσμα είναι στρωτό, χωρίς γυρίσματα, με δύο διαφορετικές όψης από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε όποια σας αρέσει περισσότερο. Τα αρνητικά σε αυτό το σχέδιο είναι ο διπλάσιος χρόνος για την ολοκλήρωση του...

καθώς και το περισσότερο νήμα που απαιτείται άρα θα είναι  και πιο βαρύ.

Είναι μέρος της πλέξης μπριός.

 

Εκτέλεση σε φλατ πλέξη


Ρίχνουμε ζυγό αριθμό πόντων
Σειρά 1 (όψη): Φέρνουμε το νήμα μπροστά από την δεξιά βελόνα και παίρνουμε 1 άπλεκτο πόντο με ανάποδη, 1 καλή. Επαναλαμβάνουμε τα 2 βήματα.
Σειρά 2 (ανάποδη πλευρά): 1 ανάποδη, πλέκουμε με καλή μαζι τον επόμενο πόντο και το επιπλόεν νήμα που τον περιβάλει (δηλ. μπριός καλή). Επαναλαμβάνουμε τα 2 βήματα.

Επαναλαμβάνουμε τις 2 σειρές.

 

Εκτέλεση σε κυκλική πλέξη


Ρίχνουμε: ζυγό αριθμό πόντων
Γύρος 1: Φέρνουμε το νήμα μπροστά από την δεξιά βελόνα και παίρνουμε 1 άπλεκτο πόντο με ανάποδη, 1 ανάποδη. Επαναλαμβάνουμε τα 2 βήματα ως το τέλος του γύρου
Γύρος 2: Πλέκουμε με καλή την πόντο μαζί με το επιπλέον νήμα που το περιβάλει (δηλ. μπριός καλή), 1 ανάποδη. Επαναλαμβάνουμε τα 2 βήματα ως το τέλος του γύρου

Επαναλαμβάνουμε τους 2 γύρους.

 

brosta

 

 

 

 Όψη

 

 

piso

 

 

 

Ανάποδη πλευρά

 

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πλέκοντας με: Βελόνες
Διαβάστηκε 15624 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σπιράλ λάστιχο Περιστρεφόμενο σπιράλ λάστιχο »

Το E-shop μας

Σου έχουμε μια ερώτηση

Εσύ γιατί πλέκεις;

Ακολούθησε μας

Οδηγίες χρήσης

Ένας οδηγός για το Plekontas.gr

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.
Παρακαλούμε να διαβάσετε τις Πολιτικές απορρήτου του site μας καθώς και τους όρους και προϋποθέσεις