• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βοήθεια

Το Φόρουμ - Forum είναι ένας τμήμα του site μέσα στο οποίο εσείς μπορείτε να γράψετε, να κάνετε τις ερωτήσεις σας ή να πείτε τις απόψεις σας.

Λειτουργίες Forum:

1. Ανάρτηση: Για να αναρτήσετε το δικό σας θέμα προς συζήτηση πρέπει να έχετε συνδεθεί στην ιστοσελίδα με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. Αν πάλι δεν έχετε λογαριασμό σε αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να δημιουργήσετε  έναν.

Μετά την είσοδο σας στην ιστοσελίδα προχωράτε στην ανάρτηση του θέματος προς συζήτηση που θέλετε να υποβάλετε. Αυτό γίνεται από το μενού Forum -> Δημιουργία θέματος, συμπληρώνετε όλα τα πεδία και πατάτε Υποβολή.

2. Συμμετοχή σε υπάρχουσα συζήτηση - θέμα: Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε μία υπάρχουσα συζήτηση γράφοντας το κείμενο σας στο κάτω μέρος της σελίδας, στο πεδίο  "Σύντομη απάντηση" ή πατώντας στο κουμπί "Ενέργειες" και έπειτα "Απάντηση". Και σε αυτή τη περίπτωση πρέπει πρώτα να έχετε συνδεθεί με όνομα χρήστη και κωδικό.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.082 δευτερόλεπτα

On Screen Facebook Popup by Infofru

Μάθε όλα τα νέα μας από το Facebook. Απλά πατώντας το Like παρακάτω

Close

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

fb   twitter   instagram   youtube   Gplus
         
Pinterest   ravelry   rss   mail     


Και μην ξεχνάς

να μας κάνεις hashtag  #plekontasgr

Αν θες να λαμβάνεις ενημερωτικά e-mail με τα άρθρα μας, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ FORUM

Περισσότερα Θέματα »