Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Με τον όρο μαρκάρισμα, εννοούμε την τοποθέτηση ενός δείκτη - σημάδι σε συγκεκριμένο σημείο του πλεκτού κατά την διάρκεια του πλεξίματος.

Το Μαρκάρισμα των πόντων, μας αποτρέπει από λάθη που μπορούν να δημιουργήσουν ένα άσχημο αποτέλεσμα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Ο καλός πόντος είναι ο πρώτος πόντος που μαθαίνουμε μετά το ρίξιμο  και ο πιο συχνά εμφανιζόμενος στα πλεκτά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Ο ανάποδος πόντος είναι ο αντίθετος του καλού πόντου, η διαφορά τους είναι στον τρόπο που περνάμε την δεξιά βελόνα μας μέσα από τους πόντους της αριστερής. Η βελόνα θα πρέπει να έχει φορά από δεξιά προς αριστερά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Πως θα ξεκινήσουμε το πλεκτό μας;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Είναι τεχνική αύξησης πόντων. Με αυτή τη διαδικασία δημιουργούμε έναν επιπλέον πόντο με το νήμα που υπάρχει μεταξύ δύο πόντων.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Λέγοντας κλείσιμο εννοούμε το τελείωμα του πλεκτού, την διαδικασία με την οποία μειώνουμε έναν έναν τους πόντους που έχουν απομείνει στην βελόνα. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να το κάνουμε αυτό, ακολουθούν μερικοί από αυτούς:

Με την χρήση του plekontas.gr συμφωνείτε με τους όρους χρήσης των cookies. Πληροφορίες
Toggle Bar