Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 00:00

Κλωστοϋφαντουργικό Προϊόν Εμπιστοσύνης

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Κλωστοϋφαντουργικό Προϊόν Εμπιστοσύνης Κλωστοϋφαντουργικό Προϊόν Εμπιστοσύνης

Πρόσθετες Πληροφορίες

Το άρθρο που ακολουθεί -όπως και κανένα άλλο άρθρο του Plekontas- δεν αποτελεί μέρος διαφήμισης ή προώθησης προϊόντων.

Σχεδόν όλα τα ενδύματα έχουν υποστεί επεξεργασία με την χρήση χημικών ουσιών και γιατί το νήμα μας να αποτελεί εξαίρεση;

Η αγορά έχει κατακλυστεί από μοντέρνα χρώματα, φαντεζί με ωραία και απαλή αίσθηση. Η κάθε πλέκτρια απαιτεί το νήμα της να χαρακτηρίζεται από αντοχή, εύκολη περιποίηση και μακροζωία. Όλα αυτά απαιτούν διαδικασίες με την χρήση χημικών ουσιών.

Το πρότυπο OEKO-TEX Standard 100 είναι ένα αξιόπιστο σήμα προϊόντων για την αξιολόγηση της ποιότητας της ανθρώπινης οικολογίας στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Διευκολύνει την αξιολόγηση πιθανών επιβλαβών ουσιών στα κλωστοϋφαντουργικα προϊόντα.

Αυτή η πιστοποίηση έχει δημιουργηθεί από το Αυστριακό Ινστιτούτο Υφαντουργικών Ερευνών και του Γερμανικού Ερευνητικού Ινστιτούτου Hohenstein και είναι βασισμένη στα ήδη εφαρμοζόμενα πρότυπα ελέγχου.

Οι εργαστηριακοί έλεγχου περιλαμβάνουν επί του παρόντος περίπου 100 παραμέτρους ελέγχου και βασίζονται σε διεθνή πρότυπα ελέγχων καθώς και σε περαιτέρω αναγνωρισμένες διαδικασίες ελέγχων. Σε αυτούς ανήκουν για παράδειγμα και τεστ προσομοιώσεων, τα οποία λαμβάνουν υπόψη όλους τους πιθανούς τρόπους πρόσληψης επιβλαβών ουσιών για το ανθρώπινο σώμα (δια στόματος, μέσω του δέρματος, μέσω της αναπνοής).

 

Έχουμε πλέξει με νήμα πιστοποιημένο και έχουμε διαπιστώσει την μεγάλη αντοχή στο πλύσιμο, την εύκολη συντήρηση του καθώς και την μακροζωία του πλεκτού.

Για να επιβεβαιώσετε ότι το νήμα που αγοράσατε είναι πιστοποιημένο απλά ελέγξτε για την ύπαρξη σχετικού εικονιδίου στην συσκευασία ή την ετικέτα του.

Διαβάστηκε 1709 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το πολύτιμο μετάξι

Προσθήκη σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Με την χρήση του plekontas.gr συμφωνείτε με τους όρους χρήσης των cookies. Πληροφορίες
Toggle Bar